Camper huren op Sardinië

Camper huren op Sardinië en in heel Italië

Op Sardinië kunt u campers van de verhuurder McRent, CamPerSardegna en Sardinië Camper Verhuur huren. De hier aangeboden camperverhuurder op Sardinië is langjarig ervaren specialist in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren op Sardinië en vele andere gebieden in Italië. Wij bieden u naast camperhuur Sardinië met de verhuurder ook camperverhuur op Corsica, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Sardinië per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper op Sardinië te vinden – uw Sardinië camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie op Sardinië.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000