Camper huren in Zweden

Camper huren in Zweden en heel Scandinavië

In Zweden kunt u campers van de verhuurders Touring Cars en McRent huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Zweden zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Zweden en vele andere landen in Europa. Wij bieden u naast camperhuur Zweden met de verhuurder Touring Cars en McRent ook camperverhuur in Finland, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Zweden per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Zweden te vinden – uw Zweden camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Zweden.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000