Camperverhuur Canada

Camper huren in Canada

In Canada kunt u campers van de verhuurders Cruise Canada, CanaDream, Fraserway, Owasco, Westcoast Mountain Campers, Four Seasons RV Rentals en Best Time RV huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Canada zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Canada en in vele andere landen wereldwijd. Wij bieden u naast camperhuur Canada met de verhuurder Cruise Canada, CanaDream, Fraserway, Owasco, Westcoast Mountain Campers, Four Seasons RV Rentals en Best Time RV ook camperverhuur in Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Canada per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Canada te vinden – uw Canada camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Canada.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000