Camperverhuur Whitehorse

Camper huren in Whitehorse en heel Canada

In Whitehorse kunt u campers van de Canada verhuurders CanaDream en Fraserway huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Whitehorse zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Whitehorse en vele andere steden in Canada. Wij bieden u naast camperhuur Whitehorse met de verhuurder CanaDream en Fraserway ook camperverhuur in Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Whitehorse en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Whitehorse te vinden – uw Whitehorse camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Whitehorse.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000