Camperverhuur Montreal

Camper huren in Montreal en heel Canada

In Montreal kunt u campers van de Canada verhuurders Cruise Canada en CanaDream huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Montreal zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Montreal en vele andere steden in Canada. Wij bieden u naast camperhuur Montreal met de verhuurder Cruise Canada en CanaDream ook camperverhuur in Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Montreal en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Montreal te vinden – uw Montreal camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Montreal.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000