Campers huren wereldwijd

holidaycamper – Nieuw in Nederland

Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperverhuur op de mooiste vakantiebestemmingen van de wereld – Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika, Zuid-Amerika en natuurlijk Europa.

Daarbij is het niet alleen onze taak om veel over campers, de huur van een camper en de voorwaarden van onze partners te weten.
Wij zijn zelf gepassioneerde ontdekkers en avonturiers en hebben vele bestemmingen zelf bereisd – uiteraard in de meeste gevallen per camper.

Wij vinden dat de tijd nu is gekomen om onze kennis en ervaring niet alleen aan onze Duitse klanten, maar aan zoveel mogelijk camperavonturiers aan te bieden.

Bij ons kunt u rekenen op een aanbod van campers met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een vakkundig advies. Wij kijken er naar uit u van dienst te kunnen zijn.

Liesbeth Smink, Michaela Krauss, Dagmar Schliwa, Daniel Hombeck en Björn Hoffmann – het team van Holidaycamper

Nederland
holidaycamper
Joan Muyskenweg 38 - 8585
1114 AN Amsterdam
Nederland

Tel: 020 - 24 11 000

Duitsland
holidaycamper
Kanalstraße 15
80538 München
Duitsland

Tel: 089 - 21 55 38 04

Groot-Brittannië / UK
holidaycamper
Volgt binnenkort...

Voorwaarden voor boekingen van dienstverleningen op resp. via Holidaycamper

Holidaycamper treedt, in de uitoefening van zijn bedrijf, uitsluitend als bemiddelaar van camperreizen op. Holidaycamper resp. ComFWD GmbH organiseert zelf geen eigen reizen. In het geval van een boeking komt de overeenkomst met betrekking tot de reis/huur uitsluitend tot stand tussen u en de reisorganisatie of verhuurder.

Naar de betreffende Algemene Voorwaarden van de reisorganisatie of verhuurder wordt voor zover verwezen. Let hierbij alstublieft op de dienstverlenerinformatie van de reisorganisatie of verhuurder in de context van de betreffende aanbiederspagina.

Bij vragen over een aanbod en diens reisorganisatie/verhuurder en algemene voorwaarden staan wij uiteraard graag tot uw beschikking.

Europees platform voor onlinegeschillenbeslechting

Volgens de huidige wetgeving zijn wij verplicht de consument te wijzen op het bestaan van het Europees platform voor onlinegeschillenbeslechting. U vindt het Europees platform voor onlinegeschillenbeslechting hier: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

comFWD GmbH neemt niet deel aan geschillenbeslechtingsprocedures van consumentengeschillenorganen en is daartoe ook niet verplicht.

Disclaimer

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Garantie dat de verstrekte informatie op de website volledig correct is, kan echter niet worden gegeven daar onjuistheden helaas kunnen voorkomen. Aan de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Holidaycamper sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade ten gevolge van het bezoek van deze website en het gebruik van de via deze website verkregen - al dan niet door derden aangeboden - informatie. Holidaycamper is niet verplicht door derden aangeboden informatie op deze website te controleren of op wettelijke onjuistheden te onderzoeken. Bij eventuele wetsovertredingen zal Holidaycamper de betreffende inhoud direct wijzigen of verwijderen.

Het aanbod op deze website bevat links naar externe websites van derden op diens inhoud Holidaycamper geen invloed heeft. Holidaycamper draagt derhalve geen aansprakelijkheid voor deze door derden aangeboden inhoud. Voor de inhoud van de verlinkte websites is te allen tijde de betreffende aanbieder of eigenaar van de website verantwoordelijk. De verlinkte websites werden ten tijde van de verlinking op mogelijke wetsovertredingen beoordeeld. Inhoud in strijd met de wet werd ten tijde van de verlinking niet gevonden. Een permanente inhoudelijke controle van de verlinkte websites is echter zonder concrete aanduiding op een wetsovertreding redelijkerwijs niet uitvoerbaar. Bij eventuele wetsovertredingen zal Holidaycamper de betreffende link(s) direct verwijderen.

Copyright
De publicaties en uitgaven op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Naar bijdragen van derden wordt verwezen. Vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en elke wijze van reproductie van inhoud op deze website is uitsluitend toegestaan met nadrukkelijke, voorafgaande schriftelijke, toestemming van Holidaycamper. Downloads en kopieën van deze website zijn enkel voor privé-, niet-commercieel gebruik toegestaan. Holidaycamper gaat zorgvuldig met de auteursrechten van anderen om en maakt waar mogelijk altijd gebruik van eigen resp. licentievrije materialen.

Privacybeleid
Informatie met betrekking tot privacybescherming vindt u op onze eigen Privacy Policy pagina.

Holidaycamper is een product van:

comFWD GmbH
Kanalstraße 15
80538 München
Duitsland

Tel: +31 020 - 24 11 000

Inhoudelijk verantwoordelijk volgens §55 RStV
(Duitse Rundfunkstaatsvertrag): Björn Hoffmann

Handelsrechtbank: Amtsgericht München
Registernummer: HRB 209914
Directeur: Björn Hoffmann

BTW-Nummer volgens §27 a Umsatzsteuergesetz
(Duitse Wet op de omzetbelasting): DE293887715

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000