Camper huren in Buenos Aires

Camper huren in Buenos Aires en heel Argentinië

In Buenos Aires kunt u campers van de verhuurders Motor Home Time, Andean Roads en Holiday Rent huren. Ale hier aangeboden camperverhuurders in Buenos Aires zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Buenos Aires en vele andere steden in Argentinië. Wij bieden u naast camperhuur Buenos Aires met de verhuurders Motor Home Time, Andean Roads en Holiday Rent ook camperverhuur in Chili, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Buenos Aires per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Buenos Aires te vinden – uw Buenos Aires camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Buenos Aires.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000