Camper huren in Punta Arenas

Camper huren in Punta Arenas en heel Chili

In Punta Arenas kunt u campers van de verhuurder Holiday Rent huren. De hier aangeboden camperverhuurder in Punta Arenas is langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Punta Arenas en vele andere steden in Chili. Wij bieden u naast camperhuur Punta Arenas met de verhuurder Holiday Rent ook camperverhuur in Argentinië, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Punta Arenas per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Punta Arenas te vinden – uw Punta Arenas camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Punta Arenas.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000