Camperverhuur Nieuw-Zeeland

Camper huren in Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland kunt u campers van de verhuurders Britz, Maui, Apollo, Mighty Campers, Cheapa Campa, Jucy Rentals en Spaceships huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Nieuw-Zeeland zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Nieuw-Zeeland en in vele andere landen wereldwijd. Wij bieden u naast camperhuur Nieuw-Zeeland met de verhuurder Britz, Maui, Apollo, Mighty Campers, Cheapa Campa, Jucy Rentals en Spaceships ook camperverhuur in Australië, Amerika, Canada, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Nieuw-Zeeland per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Nieuw-Zeeland te vinden – uw Nieuw-Zeeland camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Nieuw-Zeeland.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000