Camperverhuur Wellington

Camper huren in Wellington en heel Nieuw-Zeeland

In Wellington kunt u campers van de Nieuw-Zeeland verhuurders Britz en Maui huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Wellington zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Wellington en vele andere steden in Nieuw-Zeeland. Wij bieden u naast camperhuur Wellington met de verhuurder Britz en Maui ook camperverhuur in Australië, Amerika, Canada, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Wellington en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Wellington te vinden – uw Wellington camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Wellington.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000