Camper huren op Kreta

Camper huren op Kreta en in heel Griekenland

Op Kreta kunt u campers van de verhuurders Camper Club en Candia Campers huren. Alle hier aangeboden camperverhuurder op Kreta zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren op Kreta en vele andere gebieden in Griekenland. Wij bieden u naast camperhuur Kreta met de verhuurder ook camperverhuur op Sardinië, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Kreta per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper op Kreta te vinden – uw Kreta camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie op Kreta.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000