Camper huren in Heraklion

Camper huren in Heraklion op Kreta

In Heraklion kunt u campers van de Kreta verhuurders Camper Club en Candia Campers huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Heraklion zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Heraklion en andere steden op Kreta. Wij bieden u naast camperhuur Heraklion met de verhuurder ook camperverhuur op Sardinië en in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Heraklion en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Heraklion te vinden – uw Heraklion camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Heraklion.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000