Camper huren in Noorwegen

Camper huren in Noorwegen en heel Scandinavië

In Noorwegen kunt u campers van de verhuurders Touring Cars en McRent huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Noorwegen zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Noorwegen en vele andere landen in Europa. Wij bieden u naast camperhuur Noorwegen met de verhuurder Touring Cars en McRent ook camperverhuur in Finland, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Noorwegen per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Noorwegen te vinden – uw Noorwegen camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Noorwegen.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000