Camperverhuur Rovaniemi

Camper huren in Rovaniemi en heel Finland

In Rovaniemi kunt u campers van de Finland verhuurder Touring Cars huren. De hier aangeboden camperverhuurder in Rovaniemi is langjarig ervaren specialist in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Rovaniemi en andere steden in Finland. Wij bieden u naast camperhuur Rovaniemi met de verhuurder Touring Cars ook camperverhuur in IJsland, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Rovaniemi en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Rovaniemi te vinden – uw Rovaniemi camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Rovaniemi.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000