Camperverhuur Helsingborg

Camper huren in Helsingborg en heel Zweden

In Helsingborg kunt u campers van de Zweden verhuurder McRent huren. De hier aangeboden camperverhuurder in Helsingborg is langjarig ervaren specialist in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Helsingborg en andere steden in Zweden. Wij bieden u naast camperhuur Helsingborg met de verhuurder McRent ook camperverhuur in Noorwegen, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Helsingborg en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Helsingborg te vinden – uw Helsingborg camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Helsingborg.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000