Camper huren in Oslo

Camper huren in Oslo en heel Noorwegen

In Oslo kunt u campers van de Noorwegen verhuurders Touring Cars en McRent huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Oslo zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Oslo en andere steden in Noorwegen. Wij bieden u naast camperhuur Oslo met de verhuurder Touring Cars en McRent ook camperverhuur in Zweden, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Oslo en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Oslo te vinden – uw Oslo camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Oslo.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000