Camperverhuur Stavanger

Camper huren in Stavanger en heel Noorwegen

In Stavanger kunt u campers van de Noorwegen verhuurder McRent huren. De hier aangeboden camperverhuurder in Stavanger is langjarig ervaren specialist in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Stavanger en andere steden in Noorwegen. Wij bieden u naast camperhuur Stavanger met de verhuurder McRent ook camperverhuur in Zweden, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Stavanger en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Stavanger te vinden – uw Stavanger camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Stavanger.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000