Camper huren in Thessaloniki

Camper huren in Thessaloniki en heel Griekenland

In Thessaloniki kunt u campers van de Griekenland verhuurder Camper Club huren. De hier aangeboden camperverhuurder in Thessaloniki is langjarig ervaren specialist in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Thessaloniki en vele andere steden in Griekenland. Wij bieden u naast camperhuur Thessaloniki met de verhuurder Camper Club ook camperverhuur in Italië, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Thessaloniki en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Thessaloniki te vinden – uw Thessaloniki camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Thessaloniki.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000