Camper huren in Chania

Camper huren in Chania op Kreta

In Chania kunt u campers van de Kreta verhuurders Camper Club en Candia Campers huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Chania zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Chania en andere steden op Kreta. Wij bieden u naast camperhuur Chania met de verhuurder ook camperverhuur op Sardinië en in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Chania en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Chania te vinden – uw Chania camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Chania.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000