Camper huren op de Peloponnesos

Camper huren op de Peloponnesos en in heel Griekenland

Op de Peloponnesos kunt u campers van de verhuurder Camper Club huren. De hier aangeboden camperverhuurder op de Peloponnesos is langjarig ervaren specialist in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren op de Peloponnesos en vele andere steden in Griekenland. Wij bieden u naast camperhuur Peloponnesos met de verhuurder ook camperverhuur op Kreta, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om de Peloponnesos en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper op de Peloponnesos te vinden – uw Peloponnesos camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie op de Peloponnesos.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000