Camper huren in Ushuaia

Camper huren in Ushuaia en heel Argentinië

In Ushuaia kunt u campers van de verhuurder Motor Home Time en Holiday Rent huren. De hier aangeboden camperverhuurder in Ushuaia is langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Ushuaia en vele andere steden in Argentinië. Wij bieden u naast camperhuur Ushuaia met de verhuurder Motor Home Time en Holiday Rent ook camperverhuur in Chili, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Ushuaia per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Ushuaia te vinden – uw Ushuaia camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Ushuaia.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000