Camper huren in de Andes

Camper huren in de Andes en heel Zuid-Amerika

In de Andes kunt u campers van de verhuurders Holiday Rent huren. Ale hier aangeboden camperverhuurders in de Andes zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in de Andes en andere regio’s in Zuid-Amerika. Wij bieden u naast camperhuur Andes met de verhuurders Holiday Rent ook camperverhuur in heel Zuid-Amerika, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om de Andes per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in de Andes te vinden – uw Andes camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in de Andes.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000