Camper huren in de Pampas

Camper huren in de Pampas en heel Zuid-Amerika

In de Pampas kunt u campers van de verhuurders Motor Home Time en Andean Roads huren. Ale hier aangeboden camperverhuurders in de Pampas zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in de Pampas en andere regio’s in Argentinië. Wij bieden u naast camperhuur Pampas met de verhuurders Motor Home Time en Andean Roads ook camperverhuur in Chili, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om de Pampas per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in de Pampas te vinden – uw Pampas camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in de Pampas.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000