Camper huren in Santiago de Chile

Camper huren in Santiago de Chile en heel Chili

In Santiago de Chile kunt u campers van de verhuurder Holiday Rent huren. De hier aangeboden camperverhuurder in Santiago de Chile is langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Santiago de Chile en vele andere steden in Chili. Wij bieden u naast camperhuur Santiago de Chile met de verhuurder Holiday Rent ook camperverhuur in Argentinië, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Santiago de Chile per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Santiago de Chile te vinden – uw Santiago de Chile camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Santiago de Chile.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000