Camperverhuur Adelaide

Camper huren in Adelaide en heel Australië

In Adelaide kunt u campers van de Australië verhuurders Britz, Maui, Apollo, Mighty Campers en Cheapa Campa huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Adelaide zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Adelaide en vele andere steden in Australië. Wij bieden u naast camperhuur Adelaide met de verhuurder Britz, Maui, Apollo, Mighty Campers en Cheapa Campa ook camperverhuur in Nieuw-Zeeland, Amerika, Canada, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Adelaide en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Adelaide te vinden – uw Adelaide camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Adelaide.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000