Camperverhuur Tasmanië

Camper huren op Tasmanië en heel Australië

Op Tasmanië kunt u campers van de Australië verhuurders Britz, Maui en Apollo huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders op Tasmanië zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren op Tasmanië en vele andere gebieden in Australië. Wij bieden u naast camperhuur Tasmanië met de verhuurder Britz, Maui en Apollo ook camperverhuur in Nieuw-Zeeland, Amerika, Canada, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Tasmanië per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper op Tasmanië te vinden – uw Tasmanië camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie op Tasmanië.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000