Camperverhuur Windhoek

Camper huren in Windhoek en Namibië

In Windhoek kunt u campers van de Namibië verhuurders Britz en Bobo Campers huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Windhoek zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Windhoek en vele andere steden in Namibië. Wij bieden u naast camperhuur Windhoek met de verhuurder Britz en Bobo Campers ook camperverhuur in Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Canada en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Windhoek en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Windhoek te vinden – uw Windhoek camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Windhoek.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000