Camperverhuur Durban

Camper huren in Durban en heel Zuid-Afrika

In Durban kunt u campers van de Zuid-Afrika verhuurders Britz en Maui huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Durban zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Durban en vele andere steden in Zuid-Afrika. Wij bieden u naast camperhuur Durban met de verhuurder Britz en Maui ook camperverhuur in Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Canada en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Durban en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Durban te vinden – uw Durban camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Durban.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000