Camperverhuur Zuid-Afrika

Camper huren in Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika kunt u campers van de verhuurders Britz, Maui en Bobo Campers huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Zuid-Afrika zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Zuid-Afrika en in vele andere landen wereldwijd. Wij bieden u naast camperhuur Zuid-Afrika met de verhuurder Britz, Maui en Bobo Campers ook camperverhuur in Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Canada en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Zuid-Afrika per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Zuid-Afrika te vinden – uw Zuid-Afrika camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Zuid-Afrika.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000