Camperverhuur Edmonton

Camper huren in Edmonton en heel Canada

In Edmonton kunt u campers van de Canada verhuurders CanaDream en Four Seasons RV Rentals huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in Edmonton zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Edmonton en vele andere steden in Canada. Wij bieden u naast camperhuur Edmonton met de verhuurder CanaDream en Four Seasons RV Rentals ook camperverhuur in Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Edmonton en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Edmonton te vinden – uw Edmonton camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Edmonton.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000