Camper huren in München

Camper huren in München en heel Duitsland

In München kunt u campers van de Duitsland verhuurders McRent en DRM huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in München zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in München en vele andere steden in Duitsland. Wij bieden u naast camperhuur München met de verhuurder McRent en DRM ook camperverhuur in USA, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om München en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in München te vinden – uw München camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in München.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000