Camperverhuur Leipzig

Camper huren in Leipzig en heel Duitsland

In Leipzig kunt u campers van de Duitsland verhuurder McRent huren. De hier aangeboden camperverhuurder in Leipzig is langjarig ervaren specialist in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Leipzig en vele andere steden in Duitsland. Wij bieden u naast camperhuur Leipzig met de verhuurder McRent ook camperverhuur in USA, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Leipzig en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Leipzig te vinden – uw Leipzig camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Leipzig.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000