Camperverhuur Nantes

Camper huren in Nantes en heel Frankrijk

In Nantes kunt u campers van de Frankrijk verhuurder Avis Car-Away huren. De hier aangeboden camperverhuurder in Nantes is langjarig ervaren specialist in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in Nantes en vele andere steden in Frankrijk. Wij bieden u naast camperhuur Nantes met de verhuurder Avis Car-Away ook camperverhuur in Spanje, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om Nantes en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in Nantes te vinden – uw Nantes camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in Nantes.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000