Camperverhuur New York

Camper huren in New York en heel Amerika

In New York kunt u campers van de Amerika verhuurders Cruise America, El Monte, Road Bear en Britz huren. Alle hier aangeboden camperverhuurders in New York zijn langjarig ervaren specialisten in camperverhuur.

U kunt via ons campers huren in New York en vele andere steden in Amerika. Wij bieden u naast camperhuur New York met de verhuurder Cruise America, El Monte, Road Bear en Britz ook camperverhuur in Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika en Europa aan.

Of het nu gaat om een campervakantie voor twee, met het hele gezin of met vrienden, Holidaycamper is het ideale startpunt voor uw vakantie om New York en omgeving per camper te ontdekken. Sinds 2007 bemiddelen wij via onze Duitse website in camperhuur en begin 2015 zijn wij onze Nederlandse website gestart om onze kennis en ervaring op het gebied van camperreizen aan nog meer camperavonturiers aan te bieden.

U kunt bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze directe en eenvoudige prijsvergelijking helpt u om snel en zeker de voor u passende camper in New York te vinden – uw New York camperreis voor een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier op onze website en veel voorvreugde op uw campervakantie in New York.

Home | Over ons | Contact | Privacy Policy | |
 020 - 24 11 000